SIREN WILHELMSEN – MIN SØRLANDSJUL - DESSVERRE AVLYST!


Konserten som var planlagt søndag 12. desember i Vanse kirke er dessverre avlyst grunnet de nye Coronarestriksjonene. Vennligst kontakt Ticketmaster for evt. refusjon.

 

Hjertelig velkommen til julekonsert med Siren Wilhelmsen i Vanse kirke søndag 12. desember kl. 19 🌟💖

Artisten Siren Wilhelmsen har gjennom to ti-år begeistret og berørt publikum med sin sangstemme og inderlige formidlingsevne.

I julekonserten Min Sørlandsjul inviterer hun oss med inn i sitt musikalske juleunivers, der sang, historiefortelling og julebudskapet står sentralt.

Akkompagnert av Spellemannprisvinner Ronnie Jacobsen (strengeinstrumenter), Kjetil Høyer Jonassen (tangenter) og Lars Kristian Lia (lyddesign), omfavner hun kjernen og mangfoldet i julebudskapet på en folkelig måte.

Min Sørlandsjul er en vakker og stemningsfull julekonsert som skaper glede, ettertanke og julestemning. Tonespråket har referanser til norsk salme- og folkemusikk, som gir konserten et unikt og særegent uttrykk.

Vi gleder oss til julekonsert, og ser frem til å treffe deg og dine i Vanse Kirke 12 desember. La julefreden senke seg, og la oss sammen skape et vakkert juleminne.

Billetter koster 200,- og kan kjøpes i døren eller på Ticketmaster her.

Mvh

Team Min Sørlandsjul

*
Mange mennesker opplever julen som en vanskelig og utfordrende tid. Vi har derfor reservert 30 gratisbilletter til mennesker som lever i en sårbar livssituasjon.

Kjenner du noen som har det sosialt eller økonomisk utfordrende? Da oppfordrer vi deg til å invitere med vedkommende til julekonserten. Kontakt Ronnie Jacobsen på tlf: 934 21 907, så hjelper han med gratisbillett.

Tilbake