KJÆRE MENIGHET!

Riktig godt nytt år!

Dessverre starter ikke året slik vi skulle ønske. Regjeringen har igjen funnet det nødvendig å komme med inngripende nasjonale tiltak mot COVID-19:

ARRANGEMENTER INNENDØRS (gjelder fom 4. tom 17. jan):
Maks 10 personer på livssynssamlinger (gudstjenester, dåp, vielser)* og maks 50 personer i begravelser, 2 meters avstand der det synges

PRIVATE SAMMENKOMSTER (gjelder samme tidsrom):
Maks 5 personer i leide lokaler, 1 meters avstand

(Dersom disse reglene ikke følges kan det medføre bot)

Samtidig er det ønskelig at man innfører to ukers arrangementspause hvilket vil tilsi at alle organiserte livssynsamlinger innendørs utsettes til etter 17. jan. Dette gjelder også aktiviteter innendørs som samler barn og unge.

(Dette er anbefaling og brudd medfører derfor ikke bot)

Disse reglene/anbefalingene er fremmet for vår felles trygghet. Lista menighet velger derfor å avlyse ALLE arrangementer* utenom begravelser i tråd med regjeringens ønsker inntil videre.

Vi håper og tror at det snart vil komme en tid da disse reglene ikke lenger blir nødvendige. Inntil det ber vi om fortsatt forståelse og tålmodighet. Ta godt vare på dere selv  🌟🌟🌟