11. desember 2017
Lista » Misjon » Madagaskar

Menighetens misjonsprosjekt

Lista menighet har valgt landsbyutvikling i Laos som Menighetens misjonsprosjekt. Det er NMS som driver arbeidet.

I samarbeid med Laos evangeliske kirke (LEC) bidrar Det Norske Misjonsselskap (NMS) til landsbyutvikling i tre landsbyer i Xay-distriktet i Laos.

Landene som grenser mot Mekong-elven (Laos, Burma, Thailand, Kambodsja og Vietnam) kalles gjerne ”Mekong-landene”. Det Norske Misjonsselskap (NMS) har lenge hatt et hjerte for disse landene og for våre kristne søsken der. NMS er engasjert i landsbyutvikling i Laos, og har støttet arbeid der siden 2004. Arbeidet ligger inn under programmet Bistand.

Tor Helge Brandsæter skal jobbe som bistandsarbeider med prosjektene i Laos.

Landsbyutvikling i Laos – resultater og ringvirkninger

Hvorfor er vi DER? Hvorfor er VI der? Hvilke ringvirkninger kan vi se i kjølevannet av et slikt stort prosjekt?

Les mere på NMS sine sider

Gudstjenesteliste