19. april 2018
Søk
        
Konfirmantplan

Konfirmant

Konfirmantplan  -  våren 2018  

     Registrer deg her >>

Kjære konfirmant!

Du har kanskje allerede fått et hefte i posten som forteller om hva det vil si å være konfirmant. Denne nettsiden forteller deg litt om hva du får oppleve ved å melde deg på til høstens konfirmantopplegg i Lista menighet:

Søndag 3. sept. kl. 11.00 starter konfirmantåret med presentasjonsgudstjeneste i Vanse kirke. Etter første konfirmant samling i Vestbygda kapell torsdag 7.sept. kl.18.00-19.30, blir det foreldremøte kl.19.45-20.15.

Så går det slag i slag utover høsten, og våren. Vi tror vi har laget et spennende opplegg med mye variasjon. Vår visjon er å hjelpe dere i livet, og troen på Jesus. Dette vil vi gjøre på en trygg, relevant, morsom og utfordrende måte.

Undervisning

Et konfirmant år består av varierende undervisningssamlinger, både i fellesskap, aktivitetsgrupper og i smågrupper der vi tar for oss forskjellige temaer som har med kristen tro og liv å gjøre. I undervisningen vil vi ta i bruk bl.a. film, drama, musikk, leker og rollespill etc. der våre ungdomsledere også får en sentral rolle.

Supernatt og volleyballcup?

Vi planlegger en supernatt ?, med variert og morsomt program, med tid til både alvor og lek. det volleyballcup i Eilert Sundt hallen for alle konfirmanter i Lister prosti. Dagen avsluttes med gudstjeneste.

Gudstjenester og ungdomskvelder (lørdager)

Vi planlegger noen få gudstjenester sammen med konfirmantene som vil delta aktivt i forskjellige roller. Selvsagt må foreldrene komme og se hva dere får til! Konfirmantene deltar på 2 ungdomskvelder høsten og 2 på våren?

Weekend

9 - 11. februar 2018 planlegger vi weekend til Knaben leirsted med mye tid til skigåing i terrenget, renning i slalåmbakken, bading i bassenget og innekos. Noe undervisning og samlinger. På søndag avsluttes helgen med en gudstjeneste.

Rettferdighet

Tirsdag 14. mars 2018 blir vi med på den årlige fasteaksjon for Kirkens Nødhjelp der alle konfirmanter gjennom bøsseinnsamling får gjøre en innsats som kan få stor betydning for fattige mennesker i verden.

Lista-konfirmant

Konfirmantopplegget i Lista menighet er felles for hele Lista. Undervisningen blir stort sett lagt til Vestbygda kapell der vi har de beste lokaler med fremtidsbygget. Konfirmasjonstiden avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste, og det er satt opp følgende datoer for neste år:

Vanse kirke: Lørdag 5. mai kl. 11.00 og kl. 13.00.
(Og evt. søndag 6.mai. kl 11.00).

Vestbygda kapell: Lørdag 12 mai kl. 11.00 og kl. 13.00.

Påmelding

Påmelding skjer her: Registrer deg her >>  men du kan også henvende deg til kirkekontoret i Vanse på telefon 38395530 for hjelp. Sørg for påmelding før ferien, så får du mer informasjon når det nærmer seg oppstart.

Velkommen som konfirmant! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Gudstjenesteliste