15. oktober 2018

Konfirmantplan  -  våren 2019

Registrer deg her >>

Kjære konfirmant!

Du har kanskje allerede fått et hefte i posten som forteller om hva det vil si å være konfirmant. Denne brosjyren forteller deg litt om hva du får oppleve ved å melde deg på til høstens konfirmantopplegg i Lista menighet:

Søndag 2. sept. kl. 11.00 starter konfirmantåret med presentasjonsgudstjeneste i Vanse kirke. Etter første konfirmant samling i Vestbygda kapell torsdag 6.sept. kl.18.00-19.30 blir det foreldremøte kl.19.35-20.15.

Deretter går det slag i slag utover høsten, og våren. Vi tror vi har laget et spennende opplegg med mye variasjon. Vår visjon er å være en støtte i liv og tro. Dette vil vi gjøre på en trygg, relevant, morsom og utfordrende måte. Lista menighets sin visjon er: «Mer himmel på jord»

Undervisning

Et konfirmant år består av varierende undervisningssamlinger, både i fellesskap, aktivitetsgrupper og i smågrupper der vi tar for oss forskjellige temaer som har med kristen tro og liv å gjøre. I undervisningen vil vi ta i bruk bl.a. film, drama, musikk, leker og rollespill der våre ungdomsledere også har en sentral rolle.

Supernatt

Vi planlegger en supernatt med variert og morsomt program, med tid til både alvor og lek.

Gudstjenester og ungdomskvelder (lørdager)

Vi planlegger et par gudstjenester sammen med konfirmantene som vil delta aktivt i forskjellige roller. Selvsagt bør foreldrene komme og se hva dem får til! Lørdagskvelden på Vestbygda/fremtidsbygget er også et populært møtepunkt for våre ungdommer.

Weekend

8.-10. februar 2019 planlegger vi weekend til Knaben leirsted med mye tid til skigåing i terrenget, renning i slalåmbakken, bading i bassenget og innekos. Noe undervisning og fellessamlinger. På søndag avsluttes helgen med en fargerik gudstjeneste.

Rettferdighet

En gang i april 2019 blir vi med på den årlige fasteaksjon for Kirkens Nødhjelp. Der alle konfirmanter gjennom bøsseinnsamling får gjøre en innsats som kan få stor betydning for fattige mennesker i verden.

Lista-konfirmant

Konfirmantopplegget i Lista menighet er felles for hele Lista. Undervisningen blir stort sett lagt til Vestbygda kapell der vi har de beste lokaler med framtidsbygget. Konfirmasjonstiden avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste, og det er satt opp følgende datoer for neste år:

Vanse kirke: Lørdag 4. mai kl. 11.00 og kl. 13.00.
Vestbygda kapell: Lørdag 11 mai kl. 13.00.

Påmelding

Påmelding skjer her: Registrer deg her >>  men du kan også henvende deg til kirkekontoret i Vanse på telefon 38395530 for hjelp. Sørg for påmelding før ferien, så får du mer informasjon når det nærmer seg oppstart.

Velkommen som konfirmant! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Gudstjenesteliste