Farsund kirkelige fellesråd > Lista > Konfirmant

Konfirmantplan  -  våren 2020

Registrer deg her >>

Kjære konfirmant!

Du har kanskje allerede fått et hefte i posten som forteller om hva det vil si å være konfirmant. Denne brosjyren forteller deg litt om hva du får oppleve ved å melde deg på til høstens konfirmantopplegg i Lista menighet:

Søndag 1. sept. kl. 11.00 starter konfirmantåret med presentasjonsgudstjeneste i Vanse kirke. Etter første konfirmant samling i Vestbygda kapell torsdag 5.sept. kl.18.00-19.30 blir det foreldremøte kl.19.35-20.15.

Deretter går det slag i slag utover høsten, og våren. Vi tror vi har laget et spennende opplegg med mye variasjon. Vår visjon er å være en støtte i liv og tro. Dette vil vi gjøre på en trygg, relevant, morsom og utfordrende måte. Lista menighets sin visjon er: «Mer himmel på jord»

Undervisning

Et konfirmant år består av varierende undervisningssamlinger, både i fellesskap, aktivitetsgrupper og i smågrupper der vi tar for oss forskjellige temaer som har med kristen tro og liv å gjøre. I undervisningen vil vi ta i bruk bl.a. film, drama, musikk, leker og rollespill der våre ungdomsledere også har en sentral rolle.

Supernatt

Vi planlegger en supernatt med variert og morsomt program, med tid til både alvor og lek.

Gudstjenester

Vi planlegger et par gudstjenester sammen med konfirmantene som vil delta aktivt i forskjellige roller. Selvsagt bør foreldrene komme og se hva dem får til!

Aktivitetsgrupper

Vi ønsker at konfirmantene også skal få et innblikk i menighetens arbeid utenom gudstjenesten og vil sende ut en liste over aktivitetene det kan velges mellom, f.eks. Yngres i Vanse, kirkekaffe i begge kirkene, trosopplæringstiltak, ungdomskoret Voices osv.

Weekend

7.-9. februar 2020 planlegger vi weekend til Knaben leirsted med mye tid til skigåing i terrenget, renning i slalåmbakken, bading i bassenget og innekos. Noe undervisning og fellessamlinger. På søndag avsluttes helgen med en fargerik gudstjeneste.

Rettferdighet

En gang i april 2020 blir vi med på den årlige fasteaksjon for Kirkens Nødhjelp. Der alle konfirmanter gjennom bøsseinnsamling får gjøre en innsats som kan få stor betydning for fattige mennesker i verden.

Lista-konfirmant

Konfirmantopplegget i Lista menighet er felles for hele Lista. Undervisningen blir stort sett lagt til Vestbygda kapell der vi har de beste egnede lokaler med framtidsbygget. Konfirmasjonstiden avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste, og det er satt opp følgende datoer for neste år (med forbehold om endringer):

Vanse kirke: Lørdag 2. mai kl. 11.00 og kl. 13.00.
Vestbygda kapell: Lørdag 9. mai kl. 13.00.

Påmelding

Påmelding skjer her: Registrer deg her >>  men du kan også henvende deg til kirkekontoret i Vanse på telefon 38395530/47473337 for hjelp. Sørg for påmelding før ferien, så får du mer informasjon når det nærmer seg oppstart.

Velkommen som konfirmant! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Gudstjenesteliste