Farsund kirkelige fellesråd > Lista > Framtidsbygget
21. november 2019
Søk
       
Meny
Aktuelt
10% stilling i konfirmantarbeidet
10% stilling i konfirmantarbeidet

Lista menighet trenger deg i konfirmantarbeidet!

Vi lyser ut to 10% medarbeiderstillinger for ett år. De som blir ansatt vil jobbe gjennom hele konfirmantåret f.o.m. august 2019 t.o.m. mai 2020 sammen med prestetjenesten, andre ansatte og frivillige.

Les mer..
Lista marked - Lista mot 1
Lista marked - Lista mot 1

Link til Lista mot 1


Her kan du delta på 'Lista mot 1'. Du må være tilstede i hangaren for å delta.

Les mer..
Lista Marked 6. april kl. 12-16
Lista Marked 6. april kl. 12-16 Program fra scenen:

Kl. 12.00 Lista Trekkspillklubb. Åpning. Fyrlyset
Kl. 13.00 "Lista mot 1". Borhaug musikkorps
Kl. 14.00 "Lista mot 1" fortsetter. Voices. Gubba dansegruppe
Kl. 15.00 "Lista mot 1" avsluttes. Ole Z. Torkildsen og Finn Qvale.
Kl. 15.45 Trekning loddbøker/ gratislotteri

Årets happening! Lista mot 1 er inspirert av NRK programmet Alle mot 1. Lokalkjendiser i sofaen er Jostein Kydland, Paul Rynning og Beate Johnsen

Velkommen til Lista Marked 2019
Se programmet her

Les mer..
Framtidsbygget

Framtidsbygget er ferdig og vi opplevde en fantastisk åpningshelg 6 og 7 april i år. Kapellet og nybygget var fullt begge dagene og vi opplevde masse posititivtet for menigheten og framtida. Byggekomiteen har fått mange positive tilbakemeldinger på at bygget er funksjonelt og godt gjennomtenkt og at interiøret er flott og trivelig. Det ser ut til at folk trives med å komme inn i nybygget og oppholde seg der.  

Vi gleder oss over engasjementet for nybygget. Nå er utfordringen å samle inn penger til å betale lånet med og fylle bygget med innhold som er med å bygge menigheten vår videre. Vi ser gjerne at flere gir en gave eller oversender faste innbetalinger til gavekontoen til Framtidsbygget. Gavekontoen er: 2801.22.18275

Ovenfor ligger det linker til tegningene av bygget. Nybygget har en sal, kjøkken, kontor og toaletter. I 2 etg. er der et stort oppholds og aktivitetsrom med 6 sofaer og langbord. Det er innkjøpt 80 møteromsstoler og 14 andre stoler til 1 etg. Det er dekketøy til 60 personer. Vi kommer til å vurdere behovet underveis ifht. inventar og dekketøy.  

Det som er av dugnadsarbeid blir på de ulike arrangement og aktivitetene som arrangeres til inntekt for Framtidsbygget. Vi gleder oss over initiativ som gjøres ifht. ulike arragemenent. Utfordringen til alle er: Sett av litt tid og penger til Framtidsbygget, på denne måten er vi alle med å deltar. 

Borhaug 1. juni 2013

Åse F. Danielsen og Ann Kristin Stave 

Gudstjenesteliste