19. mars 2019
Søk
       
Meny
Aktuelt
Lagekveld- Framtidsbygget 13. mars kl. 19-21
Lagekveld- Framtidsbygget 13. mars kl. 19-21

I Framtidsbygget kl. 19-21

Lagekveld er et sosial treff for alle aldre hvor vi lager ting eller får ideer til hva en kan lage til Lista markedet. Kveldsmat!

Velkommen til alle!

 

Les mer..
Lista Marked 6. april kl. 12-16
Lista Marked 6. april kl. 12-16

Velkommen til Lista Marked 2019
Se programmet her

Les mer..
Bruktboden på Lista Marked 17. mars 2018
Bruktboden på Lista Marked 17. mars 2018

Kulturhangaren, Lista fly og næringspark fra kl. 12-16

Vi trenger ting til bruktboden. Har du noe kan det leveres på hangaren fredag 16. mars fra kl. 17 eller på kapellet i forkant. 

Årets Lista marked er under planlegging. Det blir også i år liv og røre og mye sang, musikk og underholdning gjennom hele dagen.

 

 

 

Les mer..
Framtidsbygget

Framtidsbygget er ferdig og vi opplevde en fantastisk åpningshelg 6 og 7 april i år. Kapellet og nybygget var fullt begge dagene og vi opplevde masse posititivtet for menigheten og framtida. Byggekomiteen har fått mange positive tilbakemeldinger på at bygget er funksjonelt og godt gjennomtenkt og at interiøret er flott og trivelig. Det ser ut til at folk trives med å komme inn i nybygget og oppholde seg der.  

Vi gleder oss over engasjementet for nybygget. Nå er utfordringen å samle inn penger til å betale lånet med og fylle bygget med innhold som er med å bygge menigheten vår videre. Vi ser gjerne at flere gir en gave eller oversender faste innbetalinger til gavekontoen til Framtidsbygget. Gavekontoen er: 2801.22.18275

Ovenfor ligger det linker til tegningene av bygget. Nybygget har en sal, kjøkken, kontor og toaletter. I 2 etg. er der et stort oppholds og aktivitetsrom med 6 sofaer og langbord. Det er innkjøpt 80 møteromsstoler og 14 andre stoler til 1 etg. Det er dekketøy til 60 personer. Vi kommer til å vurdere behovet underveis ifht. inventar og dekketøy.  

Det som er av dugnadsarbeid blir på de ulike arrangement og aktivitetene som arrangeres til inntekt for Framtidsbygget. Vi gleder oss over initiativ som gjøres ifht. ulike arragemenent. Utfordringen til alle er: Sett av litt tid og penger til Framtidsbygget, på denne måten er vi alle med å deltar. 

Borhaug 1. juni 2013

Åse F. Danielsen og Ann Kristin Stave 

Gudstjenesteliste