11. desember 2017
Søk
        
Meny
Aktuelt
Lagekveld i Framtidsbygget 1. november kl. 19-21
Lagekveld i Framtidsbygget 1. november kl. 19-21

På onsdag lager vi engler av ull og ståltråd, samt bokengler. Velkommen til alle!

Vi møtes i Framtidsbygget for å lage ting til Lista Marked og dele ideer med hverandre. Ta med ideer om du har. Vi avslutter med å spise kveldsmat. 

Neste Lagekveld er 15. november.  

 

 

 

Les mer..
Meld deg på Tvekamp!
Meld deg på Tvekamp!

Hvem blir Listas tvekampemester? 
Det utfordres til kamp i god Farmen stil på Lista markedet den 1. april

Vinneren av tvekampen premieres med en tur til London for 2 personer.

Vil du utfordre? Meld deg på nå eller innen 26.03. Ring Lista marked komitten 95822371 eller Kirkekontoret 47473337

Les mer..
Lista Marked 1. april
Lista Marked 1. april

Kulturhangaren, Lista fly og næringspark fra kl. 12-16

Årets Lista marked er under planlegging. Det blir også i år liv og røre og mye sang, musikk og underholdning gjennom hele dagen.

Har du noe å bidra med? Brukte/gamle ting/leker/fritidsutstyr,  håndlagede ting, gevinster, ferske bakervarer eller annet. Ta kontakt med Eva Sandnes eller Ann Kristin Stave 

Kafe. Salgsboder. Loddsalg. Aktiviteter.

Sett av dagen allerede nå!

 

Les mer..
Framtidsbygget

Framtidsbygget er ferdig og vi opplevde en fantastisk åpningshelg 6 og 7 april i år. Kapellet og nybygget var fullt begge dagene og vi opplevde masse posititivtet for menigheten og framtida. Byggekomiteen har fått mange positive tilbakemeldinger på at bygget er funksjonelt og godt gjennomtenkt og at interiøret er flott og trivelig. Det ser ut til at folk trives med å komme inn i nybygget og oppholde seg der.  

Vi gleder oss over engasjementet for nybygget. Nå er utfordringen å samle inn penger til å betale lånet med og fylle bygget med innhold som er med å bygge menigheten vår videre. Vi ser gjerne at flere gir en gave eller oversender faste innbetalinger til gavekontoen til Framtidsbygget. Gavekontoen er: 2801.22.18275

Ovenfor ligger det linker til tegningene av bygget. Nybygget har en sal, kjøkken, kontor og toaletter. I 2 etg. er der et stort oppholds og aktivitetsrom med 6 sofaer og langbord. Det er innkjøpt 80 møteromsstoler og 14 andre stoler til 1 etg. Det er dekketøy til 60 personer. Vi kommer til å vurdere behovet underveis ifht. inventar og dekketøy.  

Det som er av dugnadsarbeid blir på de ulike arrangement og aktivitetene som arrangeres til inntekt for Framtidsbygget. Vi gleder oss over initiativ som gjøres ifht. ulike arragemenent. Utfordringen til alle er: Sett av litt tid og penger til Framtidsbygget, på denne måten er vi alle med å deltar. 

Borhaug 1. juni 2013

Åse F. Danielsen og Ann Kristin Stave 

Gudstjenesteliste